KIEŁKI - Toraf

Kiełki gorczycy

Kiełki gorczycy czarnej charakteryzują się ostrym, wyrazistym smakiem i aromatem oraz szybkim wzrostem.

Kiełki - Gorczyca Czarna

Kiełki - Kapusta Czerwona

Kiełki kapusty są wyśmienitym źródłem witaminy A i C oraz B,E, H, K, PP.

Kiełki - Kapusta Czerwona

Kiełki - Kozieradka

Kiełki kozieradki wykazują działanie ogólnie wzmacniające i odmładzające organizm, stanowią uzupełnienie diety w łatwo wchłanianie białko ...

Kiełki - Kozieradka

Kiełki - Mieszanka Chińska na patelnie

Mieszanka chińska skomponowana jest z gatunków będących częstym dodatkiem w potrawach kuchni azjatyckiej.

Kiełki - Mieszanka Chińska na patelnie

Kiełki - Młody Jęczmień

Kiełki jęczmienia zawierają dużo błonnika który poprawia trawienie...

Kiełki - Młody Jęczmień

Kiełki - Pikantna Mieszanka

Kiełki są zasobne we wszystkie, najbardziej wartościowe substancje, minerały, aminokwasy i witaminy.

Kiełki - Pikantna Mieszanka

Kiełki - Pszenica

Kiełki przenicy są jednym z najbogatszych źródeł witamin A, B C i E.

Kiełki - Pszenica

Kiełki - Rzeżucha

Kiełki rzeżuchy mają wyraźny ostry smak, są bogatym źródłem witamin C, PP, P, B, oraz związków mineralnych takich jak potas, magnez, wapń, ...

Kiełki - Rzeżucha

Kiełki - Rzodkiewka Red Purple

Nowa odmiana Red Purple o bordowy liściach i czerwono-białych łodygach ma wyrazisty ostry korzenno-orzechowy smak, bogata w substancje odżywcze.

Kiełki - Rzodkiewka Red Purple

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies. Szczegóły w naszej Polityce prywatności.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.